Följ upplösningen i Premier League

Premier League har den gångna säsongen varit mer spännande än på mycket länge. Med bara två omgångar kvar att spela lever guldstriden i allra högsta grad. Inför de två sista helgerna leder Manchester City med en ynka poäng före Liverpool. Att City skulle ligga i topp vid det här laget är knappast någon överraskning, då laget tagit hem Premier League-titeln tre av de sju senaste åren.

Men, att Liverpool utmanar och pressar City ända in på mållinjen är betydligt mer förvånande. Framför allt med tanke på att laget de senaste åren inte varit bättre än fyra. Nu hoppas nog inte bara Liverpool-fans utan även fotbollsfans i allmänhet att laget ska ta guld eftersom det gått hela 29 år sedan Liverpool vann den engelska ligan.

Sedan får vi inte heller glömma den tuffa striden om de två återstående Champions League-platserna. Här lär det också bli en kamp in på mållinjen mellan de tre Londonlagen Tottenham, Chelsea och Arsenal samt Manchester United.

se premier league live via streaming

Tack vare olika streamingtjänster som finns behöver du inte missa en minut av upplösningen i Premier League. Hos Viaplay kan du se samtliga av topplagens matcher i de avslutande omgångarna de kommande två helgerna. På lördag kan man bänka sig redan kl 13:30 för matchen Bournemouth–Tottenham där Tottenham med en seger är klara för Champions League-spel till hösten.

Än mer intressant blir det på lördag kväll kl 20:30 när Liverpool möter Newcastle borta i en match som Liverpool måste vinna om man fortfarande vill ha chans på guldet.

På söndag är det bara att bänka sig i soffan och sedan titta på Premier League hela eftermiddagen. Först Huddersfield–Manchester United kl 14:30 och sedan Arsenal–Brighton kl 17:00.

Förutom Premier League går det även att följa en hel del annan fotboll på Viaplay. Bland annat tyska Bundesliga, fransk Ligue 1, holländska ligan, skotska ligan samt danska Superligaen.