La Liga


live stream la liga

Spanska La Liga har under 2000-talet seglat upp som en av de största och mest populära ligorna i fotbolls-Europa. Det är inte så konstigt att det är sig så. Den spanska fotbollen är attraktiv och det görs många mål. På senare år har spänningen dock minskat något, eftersom jättarna Real Madrid och Barcelona har prenumererat på ligatiteln. Så kommer det förmodligen bli även säsongen 2017/18, eller kan Atlético Madrid överraska en gång till? Se La Liga live stream för att få reda om det är de två giganterna som kommer att göra upp om titeln eller om något annat lag skräller.

Så här streamar du La Liga

Om du vill njuta av spansk fotboll i La Liga med live stream varje vecka, hur gör du då? Jo, det finns två alternativ. Läs vidare så ser du alternativen och kan välja vilket som passar dig bäst.

1. Registrera ett konto hos Viaplay. Du får 1 månad gratis och sedan kan du enkelt välja vilket sportpaket du vill fortsätta abonnera på.
2. Skapa ett konto hos LeoVegas, där du kan se alla matcher i La Liga med stream på datorn, mobilen eller surfplattan. 100 kr i insättning krävs för att du ska kunna se allt. Regler och villkor gäller.

Spela på La Liga odds

100% upp till 1000 kr Spela nu
Sätt in 100 kr – spela med 600 kr! Spela nu
Sätt in 200 kr – spela med 800 kr! Spela nu

La Liga

I dag är La Liga rankad som den bästa ligan i Europa. Premier League är tvåa medan tyska Bundesliga ligger på tredje plats. Att La Liga har denna ranking innebär att man har fyra platser i Champions League. Det gör att serien blir spännande även om Real Madrid och Barcelona förmodligen kommer att placera sig på de första två platserna.La Liga löper mellan augusti och maj. Totalt spelar varje lag 38 matcher. De flesta matcher spelas på lördagarna och söndagarna. Normalt läggs också en match på måndagen. Om en ligaomgång spelas mitt i veckan är det tisdagar och onsdagar som är speldagar.Att det är Real Madrid och Barcelona det handlar om när man talar om spansk fotboll är alldeles självklart. Dessa klubbar är inte bara extremt framgångsrika i den inhemska fotbollen, de har också plockat hem ett antal internationella titlar. Real Madrid är till exempel tvåa bakom skotska Glasgow Rangers när det handlar om det totala antalet titlar genom historien. Real Madrid har 33 ligatitlar och 10 vinster i Champions League (Europacupen för mästarlag). Barcelona ligger inte så långt efter. Totalt har man 23 ligatitlar och fyra segrar i Champions League. De senaste åren har Barcelona legat ett steg framför Real Madrid när det handlar om insamling av bucklor, men av historien har vi lärt oss att Real Madrid alltid kommer igen.

De största profilerna

Dagens största profiler i La Liga hittar vi just i Real Madrid och Barcelona. I Real Madrid spelar Cristiano Ronaldo, som blev världens dyraste fotbollsspelare genom tiderna när han gick från Manchester United till Real Madrid inför säsongen 2009/10. I Barcelona spelar argentinaren Leo Messi, som har blivit korad till världens bäste fotbollsspelare flera år i rad. Dessa två spelare brukar abonnera på skytteligatiteln. Säsongen 2011/12 gjorde Messi över 50 mål i serien och vann givetvis skytteligatiteln.Läs mer om La Liga på den officiella webbplatsen.

Lagen i La Liga säsongen 2016/17

Athletic Bilbao
Atlético Madrid
Barcelona
Celta Vigo
Deportivo La Coruña
Eibar
Elche
Espanyol
Getafe
Granada
Las Palmas
Leganes
Málaga
Osasuna
Real Madrid
Real Sociedad
Sevilla
Sporting Gijon
Valencia
Villarreal