Premier League


premier league stream

Premier League är den avgjort mest populära fotbollsligan i Europa, och förmodligen också i hela världen. Under 1980-talet låg den engelska fotbollen dock inte högt i status. Ett helt gäng ligor i Europa låg före i såväl publiksnitt som popularitet. När Premier League drog igång i början av 1990-talet blev det dock en annan ordning. Premier League har stadigt fått fler tagit fans på de andra ligornas bekostnad. Tyvärr finns inte samma möjlighet att se denna liga som många andra ligor, men med Premier League live stream har du alla möjligheter att se så mycket utmärkt fotboll du bara orkar.

Så här streamar du Premier League

1. Signa upp för ett konto hos Viaplay. Du får 1 månad gratis och sedan väljer du vilket sportpaket du vill se.
2. Köp ett abonnemang för Viasat i TV:n.

Spela på Premier League odds

100% upp till 1000 kr Spela nu
Sätt in 100 kr – spela med 600 kr! Spela nu
Sätt in 200 kr – spela med 800 kr! Spela nu

Om Premier League

I Premier League kan du se storlag som Manchester United, Liverpool, Chelsea, Arsenal och Manchester City kämpa om ligaguldet. Det senaste året har även Tottenham blandat sig i toppstriden. Det går minst en stormatch varje vecka i Premier League.

Premier League spelas mellan augusti och maj. Några avbrott görs egentligen inte i serien. I England är det till och med tradition att det ska spelas en hel mängd matcher under jul- och nyårshelgen. Lagen spelar 6-7 matcher på strax över två veckor (inklusive FA-cupens tredje omgång).

Något som är extra spännande i Premier League är att se hur det går för nykomlingarna. Under hösten brukar de flesta nykomlingar göra mycket bra ifrån sig. Under våren brukar tempot mattas.

Läs mer om Premier League på den officiella sajten.

Lagen i Premier League säsongen 2016/17

Arsenal
Bournemouth
Burnley
Chelsea
Crystal Palace
Everton
Hull City
Leicester City
Liverpool
Manchester City
Manchester United
Middlesbrough
Southampton
Stoke City
Sunderland
Swansea City
Tottenham Hotspur
Watford
West Bromwich Albion
West Ham United