Streamad fotboll 13-15 oktober


När nu landskapsuppehållet är över kan vi blicka fram mot serieomgångar i alla de stora europeiska ligorna. Som vanligt efter uppehållen för landskamper kan vi också ta del av några riktigt tunga fajter. Den stora höjdpunkten under helgen är kanske Liverpool – Manchester United på lördag förmiddag, men det finns också en hel del andra godbitar att sätta tänderna i. Här är ett sammandrag av vad du kan streama på TV:n, datorn, mobilen och surfplattan under helgen.

Premier League stream helgen 13-15 oktober

I Premier League startar allt med det legendariska mötet mellan Liverpool – Manchester United. Den här gången spelas matchen på Anfield och vi kan räkna med att det blir en minnesvärd batalj oavsett vem som vinner. Avspark för stream Liverpool – Manchester United är kl. 13:30 lördag den 14 oktober och du ser fajten med ett konto hos Viaplay.

Vad bjuds vi sedan på vid 16-tiden? Jo, både Chelsea, Manchester City och Tottenham spelar på ”ordinarie” tid och nog alla de tre topplagen ska ha goda chanser att ta tre poäng. Arsenal går sedan in i omgången kl. 18:30 med sin fajt mot Watford.

La Liga

La Liga kan du numera streama hos Leo Vegas! Se alla matcher från La Liga med stream på den här sajten. Leo Vegas är inte längre bara casino, utan man har också ett maffigt utbud av sportodds! Se villkor och regler för erbjudandet innan du tar del av det.

Både Real Madrid och Barcelona spelar på lördagen. Real Madrid har ett derby mot Getafe kl. 16:15 den 14 oktober och Barcelona spelar mot Atlético Madrid kl. 20:45 på kvällen samma dag.

Atlético Madrid – Barcelona stream

Atlético Madrid – Barcelona stream kan bli en riktig höjdare! Det är inget dussinmöte direkt, och frågan är om Barcelona ska fortsätta sitt formidabla segertåg eller om Atlético ska sätta käppar i hjulen för katalanerna. 20:45 är som sagt tiden att hålla reda på och datumet är lördag den 14 oktober.

Ligue 1

I franska ligan sparkar man igång den nionde omgången med ett klassikermöte. Det handlar om Lyon – Monaco. Kl. 20:45 är tiden att hålla reda på. Denna match streamar du hos valfri aktör bland våra samarbetspartners. PSG har en på pappret enkel match mot Dijon kl. 17:00 på lördag den 14 oktober och Marseille har den sena söndagsmatchen mot Strasbourg.