Streamingtjänster


serie-a-live-stream

På de största spelbolagen kan du se en hel mängd fantastisk livestreaming från fotbollsvärlden varje dag. Om det spelas en match i den europeiska toppfotbollen kan du vara säker på att du kan se den via spelbolagens streamingtjänster.

De två största aktörerna vad gäller streaming fotboll är Leo Vegas och Betsson. De har i princip samma utbud så det är väl hugget som stucket vilket spelbolag du väljer. Kanske är det bonuserbjudandena som avgör vilket spelbolag du väljer?

Med ett konto hos antingen Leo Vegas eller Betsson ser du flera tusen toppmatcher varje säsong i och med att alla de största ligorna finns med i utbudet. La Liga, Ligue 1, Bundesliga, Serie A, Eredivisie – vad som än är din favorit så kan du se alla matcherna live.

100% upp till 1000 kr Spela nu
Sätt in 100 kr – spela med 600 kr! Spela nu
Sätt in 200 kr – spela med 800 kr! Spela nu

Du måste göra en insättning

Självklart bjuder inte spelbolagen på helt gratis streams. Det kostar ju en slant att köpa in matcherna och därför krävs en motprestation från din sida. Vad som krävs är att du gör en insättning. Det räcker dock med 100 kr (dessutom får du en bonus på den pengen!).

När du har gjort din insättning kan du njuta av live stream fotboll från alla de största ligorna. De enda undantagen är egentligen Premier League, Champions League och Allsvenskan. För att se dessa ligor måste du köpa streamingpaket eller signa upp för ett TV-abonnemang.

 

Unibet

Följ vår länk (här) för att få Unibets bästa erbjudanden.

Unibet brukar ofta kallas för Sveriges största sportkanal, och det är förmodligen sant. Med många tusen direktsända sporthändelser varje år har Unibet antagligen ett större utbud än alla sportkanaler tillsammans. Unibet har köpt rättigheterna till de flesta större fotbollsligor i Europa. Spanska La Liga och holländska Eredivisie är bara två av de ligor du kan se varje vecka, året runt. Dessutom har man rättigheter till ett antal asiatiska ligor samt amerikanska Major League Soccer (MLS).

Unibet har en mycket bra tjänst för live stream fotboll. Tjänsten är lättnavigerad och med ett schema som sträcker sig flera dagar framåt i tiden kan du planera in vilka matcher du vill se på stream fotboll.

Givetvis erbjuder Unibet även en fin bonus, om du även skulle vilja spela på de matcher du ser live. Notera att du måste göra en minimiinsättning för att kunna se gratis live stream fotboll.