De stora ligorna drar igång

Nu är fotbollssäsongen 2019/20 igång på allvar. Förra helgen drog Premier League igång med full omgång och den här helgen blåses det till avspark i såväl La Liga som Bundesliga. I La Liga inleds det hela med att regerande mästarna FC Barcelona beger sig till Baskien för att möte Atlético Bilbao på kvällen fredag 16 augusti. Även i Bundesliga är det de regerande mästarna som sparkar igång ligan. Detta genom att Bayern München tar emot Hertha Berlin hemma på Allianz Arena, också detta på kvällen fredag 16 augusti.

Nästa helg är det dags för den fjärde av de stora europeiska ligorna att dra igång, nämligen Serie A. Lördag 24 augusti möts Parma och regerande mästarna Juventus samt Fiorentina och förra årets tvåa, Napoli.

MISSA INTE EN MINUT

Eftersom all fotboll numera går att se via streaming online behöver du inte missa en enda minut av vare sig Premier League, La Liga, Bundesliga eller Serie A. För bettingsidor och betting utan licens finns ett stort urval här.

Viaplay kan du se alla matcher i både Premier League och Bundesliga. Viaplay sänder alla stora matcher i Premier League direkt kompletterat med studio där matchen snackas upp innan avspark. Nu på lördag 17 augusti 18:30 går det till exempel att se toppmötet mellan Manchester City och Tottenham live via streaming. För den som vill se varenda grässtrå på planen sänds matchen dessutom i Ultra HD. De matcher i Premier League som inte sänds direkt går att se några timmar efter matchens slut i eftersändning.

Föredrar du La Liga och Serie A är det C More du ska ratta in. Hos C More kan du nämligen se hela La Liga och hela Serie A. På så sätt behöver du inte missa en enda minut av ligamatcherna med storlag som Real Madrid, Barcelona och Juventus. Utöver det kan du hos C More även se Allsvenskan, Superettan samt den amerikanska ligan MLS.