Missa inte höstens guldstrid i Allsvenskan

Efter en intensiv fotbollssommar med fotbolls-VM i Frankrike, Copa América och afrikanska mästerskapen börjar nu så smått vardagen i fotbollsvärlden att infinna sig. Inte minst i Sverige är Allsvenskan återigen är i full gång. I ärlighetens namn är det kanske egentligen först nu som Allsvenskan börjar på riktigt.

Med mer än halva serien spelad står det allt mer klart att guldstriden kommer att stå mellan ett skånskt lag och två Stockholmslag. Möjligtvis kan även ett par lag från Göteborg blanda sig i det hela.

I dagsläget leder Malmö FF Allsvenskan med fyra poäng före fjolårsmästarna AIK. Där bakom finns också Djurgården som ligger sex poäng bakom serieledarna, men med en match mindre spelad. På platserna fyra och fem finns Häcken och IFK Göteborg, som bägge ligger på ett avstånd som gör att de mycket väl kan finnas med i guldstriden under hösten.

Se alla matcher i allsvenskan

Tack vare att det numera går att streama fotboll online är det faktiskt fullt möjligt att se samtliga matcher i Allsvenskan live. På C More kan du streama alla matcher och på så sätt inte gå miste om en enda sekund i det allsvenska gulddramat som kommer att utspelas under hösten.

För dig som inte känner att du vill eller behöver ha tillgång till alla allsvenska matcher finns det ett annat alternativ. C More erbjuder nämligen också streaming för enskilda matcher om du känner att du bara vill se vissa matcher med ditt favoritlag eller stora derbyn. Redan i helgen går det att se flera intressanta matcher på C More. Bland annat AIK–Helsingborg på lördag 20 juli samt Malmö FF–Sirius på söndag 21 juli.

Förutom Allsvenskan kan du hos C More även streama matcher i Superettan och i Svenska cupen. Dessutom kan du hos C More streama samtliga Sveriges matcher i EM-kvalet och i UEFA Nations League.