Se hela slutspelet i fotbolls-VM

Fotbolls-VM för damer är i full gång och i skrivande stund återstår bara ett fåtal matcher i gruppspelet. Ska man vara helt ärlig är det ju faktiskt inte förrän slutspelet drar igång som fotbolls-VM börjar på allvar. Glädjande nog vet vi också redan nu att Sverige kommer att finnas med i slutspelet.

Det svenska laget har såhär långt gjort ett mycket bra VM. 2-0 mot Chile och 5-1 mot Thailand gör att de svenska damerna är klara för åttondelsfinal redan innan den avslutande gruppspelsmatchen mot USA. Nu återstår bara att se vilket lag som Sverige kommer att få möta i åttondelen.

Förutsättningarna är enkla. Seger mot USA och det blir Spanien i åttondel, oavgjort eller förlust och det blir Kanada eller Holland, vilket lär bli betydligt tuffare då både Kanada och Holland är lag som har potential att gå riktigt långt i turneringen.

se sveriges åttondel online

Vill du se slutspelet i fotbolls-VM går det att se alla matcher i TV4. Men, det går även att se alla matcher online på C More om du inte har tillgång till en TV-apparat. Fördelen med att se matcherna direkt via C More är att sändningarna är lite längre samtidigt som du också slipper alla reklamavbrott, som förekommer i TV4.

Den första matchen i slutspelet spelas på lördag 22 juni 17:30. I denna kommer Tyskland att ställas mot Nigeria, Brasilien eller Argentina. Lite senare på kvällen kommer även Norge få ta sig an Australien. Oavsett hur det går i den sista gruppspelsmatchen mot USA kommer Sverige att spela sin åttondel på måndag 24 juni, antingen 18:00 eller 21:00.

Utöver fotbolls-VM bjuder C More även på en hel del annan fotboll under juni och juli. Framför allt i form av Afrikanska mästerskapen som drar igång på midsommarafton med öppningsmatchen mellan värdnationen Egypten och Zimbabwe. Därefter pågår turneringen ända fram till och med 19 juni med en hel del matcher i C More.

Sedan får vi heller inte glömma bort att C More även sänder alla matcher i såväl Allsvenskan som Superettan.