Streama fotboll på flera olika plattformar

Tack vare Internet finns det numera möjlighet att se fotboll från i princip jordens alla hörn. Alltifrån stora ligor som Premier League, La Liga och Serie A till mer obskyra ligor som Uruguays Primera Division, japanska J-League och danska andraligan. Dessutom går det faktiskt att se en hel del fotboll utan att behöva lägga massa pengar på dyra abonnemang.

se slutspurten i allsvenskan

Slutspurten i Allsvenskan kommer att bli oerhört spännande då hela fyra lag i form av Malmö FF, Djurgården, Hammarby och AIK har chans på guldet med endast tre omgångar kvar. Dessutom möter flera av lagen varandra i de sista omgångarna. Den 20 oktober tar Hammarby emot Malmö FF hemma på Tele2 Arena och en vecka senare möts Malmö FF och AIK på Swedbank Stadion. Två matcher som kommer att bli helt avgörande för guldstriden.

För att kunna se avslutningen i Allsvenskan är det C More som gäller då dessa har ensamrätt på att sända allsvenska matcher i Sverige. Hos C More kan du förutom Allsvenskan även se La Liga och Serie A i högsta bildkvalitet.

champions league och premier league

För några veckor sedan drog som bekant Champions League-gruppspelet igång och nu väntar en rad spännande matcher under hösten. I de första omgångarna har det redan bjudits på flera överraskande resultat. Inte minst när Paris Saint Germain fullständigt utklassade Real Madrid med 3-0 hemma på Parc des Princes.

Samtliga matcher i Champions League kan du se på Viaplay, där det du också kan se samtliga matcher i Premier League och Bundesliga. Vad gäller Premier League är förstås den stora frågan om det ska räcka hela vägen till guld för Liverpool den här säsongen eller om laget återigen ska falla på målsnåret.

stort utbud hos spelbolagen

Förutom på C More och Viaplay går det även att se toppfotboll hos spelbolagen. Flera av de största spelbolagen har nämligen egna streamingtjänster utöver odds och casinon med snabb spel. Oftast är ett positivt saldo på ditt konto allt som behövs för att du ska kunna se fotboll hos spelbolagen.

Det kanske allra största utbudet av streamad fotboll bland spelbolagen hittar du hos Unibet. Här kan du se de flesta stora matcherna i både La Liga och Serie A. Utöver det sänder Unibet TV även matcher från Bundesliga och Ligue 1 samt otaliga andra ligor runtom i världen, bland annat amerikanska MLS. Även LeoVegas har en egen streamingtjänst med matcher från La Liga, Ligue 1 och Championship.