Spelbolag streaming

unibet splebolag streaming

På de största spelbolagen kan du se en hel mängd fantastisk live streaming från fotbollsvärlden varje dag. Om det spelas en match i den europeiska toppfotbollen kan du vara säker på att du kan se den via spelbolagens streaming tjänster.

Sveriges bästa spelbolag med streaming


Unibet

Unibet är ett av Sveriges största spelbolag och vår favorit när det kommer till live streaming. Här kan du se det största utbudet av fotboll när det kommer till spelbolag och vi kan garantera dig att du inte kommer att bli missnöjd med Unibet som bettingprodukt.


leovegas sport

LeoVegas är mest kända för sina casinospel online, men de har på senare tid växt enormt mycket inom bettingsegmentet. LeoVegas Sport är numera väl etablerat som en fullgod bettingsida och själva bolaget är betydligt större än deras hemsida skvallrar om.


bethard
Bethard är kanske det snabbast växande spelbolaget i Sverige och mycket tack vare att vår aldeles egen fotbollshjälte Zlatan, själv gått in som delägare och rekommenderar produkten i TV. Bethard erbjuder ett omfattande utbud med live streaming och själva spelsidan tillhör en av de mest omfattande.


Betfair

Betfair Live Video är en av de bättre utvecklade streaming tjänsterna bland alla spelbolag. Här erbjuds du mängder av live streaming av fotboll, tennis, basket och mycket mer. Detta brittiska bolag tillhör ett av de största i världen bland alla spelbolag och för dig som gillar betting så är Betfair ett givet val.


 

Vilka spelbolag erbjuder streaming?

Det är framför allt de största aktörerna som erbjuder streaming, såsom Unibet, Betsson och Bet365, men även några mindre bettingsidor. De har i princip samma utbud så det är väl hugget som stucket vilket spelbolag du väljer. Däremot finns det flera andra saker att tänka på när du ska välja spelbolag, såsom bonusar, spelutbud och andra erbjudanden. För om du ändå ska öppna ett konto på ett spelbolag för att se streaming, så kan du lika gärna betta insatsen på någon match.

Med ett konto hos ett spelbolag kan du se flera tusen toppmatcher varje säsong i och med att alla de största ligorna finns med i utbudet. La Liga, Ligue 1, Bundesliga, Serie A, Eredivisie – vad som än är din favorit så kan du se alla matcherna live.

unibet live streaming
Bild från Unibet TV – Live streaming

Hur kan jag se matcher live hos spelbolag?

Processen för att streama fotboll hos spelbolag är ganska enkel men det krävs att du använder en dator, surfplatta eller mobil. Du kan däremot dela skärmen till din TV från din mobil, dator eller surfplatta, om du har en Apple TV eller en Google Chromecast. Nedan kan du läsa om hur du går till väga för att streama fotboll hos spelbolag.

Registrera dig hos ett spelbolag

Först och främst måste du naturligtvis välja ett spelbolag, vilket du gör enkelt i vår lista ovan. När du har gjort ditt val och klickat dig till bolaget så måste du registrera dig och öppna ett konto hos spelbolaget. I vissa fall behöver du inte ens göra detta, då flera spelbolag erbjuder snabb registrering och identifiering med Bank ID.

Oavsett så är registreringsprocessen endast en engångsgrej för att spelbolaget ska kunna fastställa att du är minst 18 år och för att du ska kunna föra över pengar till bolaget.

Du måste göra en insättning

Självklart bjuder inte spelbolagen på helt gratis streams. Det kostar ju en slant att köpa in matcherna och därför krävs en motprestation från din sida. Vad som krävs är att du gör en insättning. Det räcker dock med 100 kr (dessutom får du en bonus på den pengen!).

När du har gjort din insättning kan du njuta av live stream fotboll från alla de största ligorna. De enda undantagen är egentligen Premier League, Champions League och Allsvenskan. För att se dessa ligor måste du köpa fotboll streaming eller signa upp för ett TV-abonnemang. Du kan sedan avgöra om du vill använda dina insatta pengar till att tippa på en match eller om du vill föra tillbaks dom till ditt bankkonto. Om du vill lära dig mer om betting och få tips så kan du besöka Dagensbetting.se.

Nyttja din bonus eller inte?

När du registrerar dig hos ett spelbolag så får du alltid erbjudandet om att erbjuda en bonus. Det finns olika sorters bonusar som erbjuds och de vanligaste är:

Insättningsbonus – Du får en summa extra pengar beroende på hur stor din insättning är. En vanlig bonus är t.ex 100% upp till 1000 kr, vilket innebär att du får dubbelt så mycket pengar att spela för som du själv sätter in, upp till ett maxbelopp om totalt 1000 kr. Detta innebär att om du sätter in 1000 kr så får du totalt 2000 kr att spela för.

Free bet – Det engelska uttrycket skvallrar friskt om vad för bonus detta är. Så snart du har registrerat dig så får du en mindre summa pengar att betta för, ibland utan att göra en insättning.

Risfritt spel – Detta innebär att du kan betta en summa pengar på en match och om du mot förmodan skulle förlora ditt bet så får du tillbaks din insats. Detta är en mycket bra bonus som gör att kostnaden för din streaming blir noll.

Viktig att tänka på:
De allra flesta bonusar är förenade med så kallade omsättningskrav. Detta innebär att om du utnyttjar en bonus och använder bonuspengarna till att vinna ett spel, så måste du lägga nya bets för ett visst belopp innan du kan ta ut din vinst. Exakt hur mycket du behöver omsätta varierar mellan spelbolagen.

Var noga med att läsa allmänna villkor och regler för bonusar, då det kan krävas att du använder vissa transaktionstjänster och att du uppfyller vissa krav för att få ta del av bonusen.

Välj match och streama live

När du har registrerat dig och öppnat ett spelkonto, så kan du gå till avdelningen med live streamade matcher hos spelbolaget. Välj den match du vill se och vänta tills den startar. Viktigt att tänka på är att du ofta måste ha ett positivt saldo på ditt spelkonto, det vill säga att du har en summa pengar insatta hos spelbolaget. Oftast rör det sig om bara 100 kr, vilket är billigt för att se live streamad fotboll.