unibet live fotboll streaming

Topp 3 spelbolag med live streaming

Gillar du att streama fotboll live? Dum fråga om du nu är här, men i så fall är spelbolagens smidiga live streaming den perfekta lösningen. De erbjuder direktsända matcher i sporter som fotboll, tennis, ishockey och mycket mer. Ofta behöver du inte ens betala en enda krona, utan det räcker med att skapa ett konto.

Hur fungerar live streaming?

Kortfattat handlar det om att både ljud och bild streamas i realtid över internet, d.v.s ungefär som en tv-sändning, men nu kan du istället njuta av den på din dator, mobil eller surfplatta. Det finns vissa tekniska krav som måste vara uppfyllda:

Tillräckligt snabb internetuppkoppling – Surfar du utan problem och ser video utan långa laddningstider, då har du antagligen redan den hastighet som krävs.
Uppdaterad webbläsare – Oavsett om du använder till exempel Chrome, Firefox eller Safari, så fungerar tjänsten bäst om du använder dig av den senaste versionen.
Adobe Flash Player – Ofta krävs Flash Player från Adobe. Om den saknas kommer du få en fråga om att installera mjukvaran och sedan är det bara att följa instruktionerna.

Ibland har även spelbolagen ytterligare krav. Exakt hur de ser ut skiljer sig från bolag till bolag. Alla kräver dock att du är registrerad medlem. Ytterligare krav kan vara:

  • Att ditt spelsaldo hos bolaget är positivt (det brukar räcka med 1 kr på kontot).
  • Att du bettat på sport nyligen (till exempel den senaste veckan).
  • Att du bettar på den specifika matchen eller evenemanget du vill se live.

Absolut vanligast är kravet om att ha ett positivt spelsaldo. Det spelar dock ingen roll om du har spelat på fotboll, annan sport eller casino online hos spelbolaget. Eftersom kravet är såpass lågt är ett tips att bara lämna en krona på kontot och därmed se till att saldot alltid är positivt. Nedan kommer en närmare titt på live streamingen hos 3 stora spelbolag.

Unibet

Vad som imponerar mest hos Unibet är det enorma utbudet. De har hundratals olika direktsända matcher. Deras tjänst kallas Unibet TV och den nås enkelt när du går till deras avdelning för live betting. De har till och med sin egna tablå där du kan se vilka matcher som kommer streamas live. Håll utkik efter en TV-ikon i samband med matcher. När TV-ikonen visas, så signalerar det att matchen sänds i Unibet TV.

LeoVegas

LeoVegas har under de senaste åren gjort kraftiga förbättringar gällande sportsbetting och därför är det inte konstigt att de även börjat satsa på live streaming. Det är nämligen hett eftertraktat hos spelare som gillar att spela på matcher samtidigt som de tittar på dem. Likt hos andra spelbolag dominerar stora sporter som fotboll och tennis, men de har även alternativ för den som gillar något mindre sportevenemang. För att se exakt vad de har att erbjuda kan du gå till sektionen för liveodds.

Bethard

Trots att de inte funnits lika länge som vissa andra spelbolag, har Bethard snabbt blivit ett populärt val för spelare som gillar sportsbetting. Många har säkert sett reklamen med fotbollsspelaren Zlatan och givetvis streamer de massvis med fotboll. Till exempel visar de den tyska ligan Bundesliga och det är bra med tanke på att många svenska TV-bolag snålar när det gäller inköpet av fotbollsrättigheter. Likt för Unibet och LeoVegas är det bara att gå till sektionen för att spela live för att komma åt live streamingen.